Bij Autogaragejet zijn we trots op onze samenwerking met TECH360, een toonaangevende leverancier van technische ondersteuning en praktijkgerichte trainingen, specifiek gericht op elektrische voertuigen (EV’s) en hybride auto’s. TECH360 biedt uitgebreide trainingen en tools aan die essentieel zijn voor het onderhoud en de reparatie van deze moderne voertuigen.

Een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket is het gebruik van de nieuwste technieken en kennis voor het werken aan EV’s. Dankzij TECH360 kunnen onze monteurs deelnemen aan gespecialiseerde trainingen zoals de “EV/Hybrid Pro” programma’s. Deze trainingen variĆ«ren van basisopleidingen tot geavanceerde cursussen waarin diepgaande diagnose- en reparatietechnieken worden behandeld, inclusief het werken aan batterijpakketten en het balanceren van cellen.

Daarnaast bieden wij dankzij TECH360 ook hoogwaardige diagnostische tools aan, zoals het HV-batterij testrapport. Deze tool stelt ons in staat om de gezondheid van de batterij van een hybride of volledig elektrische auto nauwkeurig te beoordelen. Dit is essentieel voor zowel onderhoud als voor de aankoopkeuring van occasions.

Door onze samenwerking met TECH360 kunnen we niet alleen voldoen aan de huidige eisen voor het onderhoud van elektrische voertuigen, maar zijn we ook voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen in de autotechniek. Onze monteurs blijven voortdurend bijgeschoold en gecertificeerd om te werken met de nieuwste EV-technologieƫn, waardoor we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden op het gebied van elektrische mobiliteit.

Bezoek TECH360 voor meer informatie over hun trainingsprogramma’s en diensten.